Як позбутися від гармата над верхньою губою

Гладка і ніжна жіноча шкіра вважається красивою. А ось зайві волоски на тілі можуть доставляти дискомфорт жінці, псувати з любов'ю створені образи і, звичайно, погіршувати настрій. А вже як неприємно, коли волосся росте на обличчі. І нехай це всього лише пушок над верхньою губою, все ж він заважає відчувати себе привабливою жінкою. Але не варто засмучуватися, якщо відображення в дзеркалі вас не дуже радує. Є прості, але дуже дієві способи видалити волоски на обличчі, зробивши шкіру гладкою і красивою.

  • Цукрова паста

Щоб видалити пушок над верхньою губою, потрібно приготувати спеціальну пасту на основі звичайного цукру. Цей метод має свою назву - шугарінг. Дана процедура дозволяє в лічені хвилини позбутися від волосків на обличчі. До того ж це дуже дешевий спосіб.

Отже, для приготування пасти потрібно взяти цукровий пісок (10 столових ложок), чисту воду (столову ложку) і лимонний сік (від половинки лимона). Помістіть всі компоненти в емальовану каструльку, перемішайте їх і поставте посуд на плиту на слабкий вогонь. Суміш готується протягом 5-7 хвилин, набуваючи карамельний відтінок.

Отриманий склад потрібно трохи остудити (до 36 градусів) і нанести на проблемну область. Коли суміш застигне, необхідно зірвати її з шкіри різким рухом у напрямку росту волосків. Весь пушок залишиться на цукрових пасті, а вам потрібно буде тільки змастити оброблену ділянку шкіри жирним кремом.

  • Пінцет

Деякі представниці слабкої статі не довіряють новомодним і складним (на їхню думку) способам позбавлення від вусиків і використовують старий і перевірений пінцет. На жаль, у цього методу є деякі недоліки.

По-перше, процедура видалення волосків за допомогою пінцета досить болюча. По-друге, такий спосіб забирає досить багато часу. А по-третє, після даної процедури вусики можуть почати рости швидше і стати більш жорсткими. Але якщо інших варіантів на даний момент немає, можна використовувати і пінцет. Головне, не застосовувати цей спосіб занадто часто.

  • Воскова епіляція

Видалення волосся за допомогою воску - досить проста процедура, але тільки в тому випадку, якщо ви використовуєте спеціальні воскові смужки. У центрі вам можуть запропонувати видалити вусики за допомогою розплавленого воску. Якщо ви довіряєте майстру, то, звичайно, погоджуйтеся. Цей метод дозволяє уповільнити подальше зростання волосків, а також робить їх більш тонкими.

Якщо у вас є можливість відвідувати фахівця, то зверніть увагу на лазерну епіляцію обличчя в центрі Києва. Видалення гармата над губою за допомогою лазера дозволить вам повністю позбутися від проблеми через кілька сеансів. Але навіть якщо ви не можете дозволити собі відвідувати косметолога, не переживайте, адже за допомогою описаних вище способів ви легко видалите пушок над верхньою губою і досягнете ідеального результату.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись