Популярні способи видалення волосся

Рідко яка жінка не стикалася з проблемою видалення волосся.

Причини можуть бути різними: комусь вона дісталася у спадок, кому-то в силу расових особливостей. За весь час, скільки існує ця проблема, були винайдені різні способи її вирішення, як домашні, так і в спеціалізованих медичних центрах. Далі наведені найбільш популярні способи.

  • Лазерна епіляція

Максимально надійний спосіб в нашому питанні - це пошкодження волосяної цибулини. Саме на це спрямована лазерна епіляція. Важливо враховувати, що сеанс знадобиться не один, кожен з яких досить дорогий. Крім того, у такого методу існують протипоказання.

  • Фотоепіляція

Це також професійна процедура, яка допоможе позбутися від волосся назавжди. На них здійснюється вплив високих температур на невеликій ділянці тіла. Цей спосіб буде неефективним для світлого волосся. По закінченню процедури кілька днів слід уникати відкритого сонця, можлива поява невеликих рубців на чутливій шкірі.

  • Електроепіляція

Можна вдатися до допомоги струму. У волосяну цибулину вводиться голчастий електрод, за яким струм проникає до основи волосини. Навряд чи вдасться пройти процедуру без використання знеболюючих засобів. Після її проведення в перший час на шкірі можливі сліди невеликих опіків і рубців. Цей спосіб також досить ефективний, дозволяє забути про настирливих волоссі за один сеанс. Курси епіляції зазвичай допомагають у виборі відповідного способу видалення волосся.

  • Гоління

Часто дівчата вдаються до допомоги бритвеного верстата. Однак не варто забувати, що після цього волосся росте гущі, темніше і жорсткіше. Занадто часте гоління здатне пошкодити шкіру, зробити її грубіше, в результаті чого утворюються врослі волосся. Після гоління слід зволожити шкіру, щоб уникнути роздратування.

  • Косметичні засоби

Депіляція може проводитися з використанням різних косметичних засобів. Це можуть бути воскові смужки, крем для депіляції, теплий віск. Крем дозволяє видаляти волосся прямо в душі. Волосся видаляються під впливом хімічних речовин, спеціально розроблених для розщеплення білків.

Якщо ви хочете позбутися від волосся безпечно і надовго, то варто звернутися в центр лазерної епіляції Києва. У Laser Health кваліфіковані лікарі підберуть метод, який буде максимально ефективним для вас. У нас процедури лазерної епіляції рук повністю, області пахв або будь-який інший зони проводяться на сучасному обладнанні.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись