Лазерна епіляція: головні небезпеки і як їх уникнути

Напевно, будь-яка жінка мріє мати розкішні і густе волосся на голові - і ні зайвого волоссячко на інших частинах тіла. Але природа вирішила по-іншому, і дотримання стандартів краси змушує сучасних жінок шукати зручні і безпечні рішення подібних проблем.

Лазерна епіляція - один з оптимальних способів видалення небажаного волосся. Але, як і будь-який інший метод, він вимагає уважного ставлення до свого тіла до і після процедури, а також в процесі її проведення.

Недоліки методу:

  • лазерна епіляція не проводиться на засмаглій шкірі - за два тижні до процедури необхідно відмовитися від перебування на сонці та в солярії;
  • перед процедурою доведеться трохи відростити волосся, які належить видаляти, для успішної обробки довжина волосків повинні складати 2-3 мм;
  • лазерна епіляція не завжди ефективна на смаглявою шкірі і для світлого волосся - сучасне обладнання просунулося далеко вперед у вирішенні цієї проблеми, однак 100% результату досягти поки не вдалося ні на одному апараті;
  • лазерна епіляція не дозволяє видалити волосся один раз і назавжди: для стійкого ефекту зазвичай потрібно від 3 до 10 процедур, проте їх точна кількість залежить від зони на тілі і індивідуальних особливостей організму.

Як уникнути неприємних наслідків процедури

  • не засмагати 2 тижні до і 2 тижні після процедури (включаючи перебування в солярії і недовгі прогулянки на сонці по дорозі на роботу);
  • користуватися засобами з високим SPF-фактором: креми повинні використовуватися на всіх зонах, які зазнали впливу лазером - такий захист допомагає уникнути появи пігментації на оброблених ділянках шкіри.

Як підготуватися до лазерної епіляції

Процедура не вимагає практично ніякої підготовки, за винятком уже згаданого вище «сонячного утримання». Лазерна епіляція практично безболісна - спалахи доставляють лише невеликий дискомфорт. Однак ситуація змінюється, коли мова заходить про епіляцію зони бікіні. Тут шкіра дуже ніжна і чутлива, тому процедура може стати справжнім випробуванням. Для підготовки до лазерної епіляції глибокого або тотального бікіні можна скористатися кремом з лідокаїном в складі. Анестетик необхідно нанести на всю зону епіляції приблизно за годину до процедури, зверху накласти плівку, щоб крем не вбрався в тканину білизни. Використання знеболюючого крему дозволяє істотно знизити больові відчуття від лазерних спалахів.

У центрі Laser Health процедуру лазерної епіляції ніг, пахвовій області і інших зон проводять кваліфіковані фахівці на сучасному обладнанні. При цьому ціни на лазерну епіляцію в Києві тримаються на доступному рівні.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись