Як видалити волосся на руках: центрні методи і доступні домашні засоби

Які бувають способи видалення волосся?

Багато дівчат засмучуються при появі на руках жорстких темного волосся, видалення яких являє собою певну складність хоча б тому, що не завжди зрозуміло, який спосіб вибрати для даного випадку. Структура волосся на руках залежить від індивідуальних особливостей організму. У одних дівчат руки покриті непомітним світлим пушком, у інших видно жорсткі темне волосся. Проводити депіляцію не рекомендують. Часте використання бритви тільки погіршить ситуацію. На наступний день після гоління на руках з'явиться колючий щетина, що вже зовсім неприпустимо, тому вдаються до епіляції, процедурі, спрямованої.

Центрні методи

Забути про рослинність на руках протягом 5 років допоможуть апаратні процедури. Всі вони спрямовані на руйнування фолікулів волосяного стрижня. Найбільш дієвими є такі методики:

  • лазерна епіляція волосся на руках; процедура хвороблива, використовується гель з анестетиком; реабілітації не потрібно;
  • фотоепіляція; на цибулини впливають світлом; процедура безболісна, нетривала за часом;
  • електроепіляція; на волоски впливають електричним струмом;
  • шугарінг і воскові смужки; виконують механічне видалення волосся з цибулиною; при цьому виникають хворобливі відчуття; після процедури шкіру заспокоюють холодними компресами з ромашки і м'яти.

Самостійно можна проводити шугарінг або усувати волосся за допомогою смужок. Шкіра буде гладкою протягом 2-3 тижнів. Застосовують так само спеціальний крем, але ефект після нього нетривалий, не більше місяця. Через тиждень волоски почнуть з'являтися знову. Апаратні процедури мають велику ефективність.

Народні засоби

Шкіра на руках більш чутлива, ніж на ногах, тому деякі вважають за краще замаскувати волосся. Для цього використовують перекис водню. Її додають в рідке мило і наносять на волосяний покрив. Витримують 20 хв. потім, змивають. Процедуру виконують щодня протягом тижня. Потім, буде світлими.

Щоб позбутися від рослинності на руках використовують інший розчин, приготований з нашатирю і касторової олії. Суміш руйнівно діє на цибулини. Приготування - не складне, інгредієнти прості і доступні. Для цього знадобиться по 5 г нашатирю і масла. Додають 1,5 г розчину йоду. Всі складові ретельно перемішують. На волосся наносять 2 рази на день. Витримують не більше 15 хв., При більш довгому впливі є ризик опіку. Домашні косметологи обіцяють повне усунення волосяного покриву через 2 дня.

Використовують зелену шкаралупу волоського горіха. Надягають рукавички, інакше пальці будуть чорні від йоду. Шкаралупою змащують волосся. Для зручності нанесення засобу на шкіру використовують відвар з шкаралупи. Згодом цибулини відмирають, а шкіра може придбати відтінок засмаги.

Щоб ефект після епіляції був більш тривалим, шкіру рук протирають мурашиним маслом. Воно не дасть відновитися фолікулів. У крем для тіла можна додавати лимонне ефірне масло. Даний засіб продовжить результат епіляції.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись