Як зберегти молодість, що впливає на зовнішній вигляд

Виглядати молодшим за свій вік - чим старше стає жінка, тим актуальнішим стає це завдання. Всі старіють по-різному, в залежності від генетики, стану шкіри, обсягу і маси тіла. Хтось в 25 вже виглядає старше за свій вік, у кого-то до 35 практично не виявляються вікові зміни.

Однак, у більшості жінок рано чи пізно з'являються схожі проблеми, які, навіть при постійному догляді за собою звертають на себе увагу і асоціюються у оточуючих з віковими проблемами.

Поширені причини звернення до косметологів:

  • • Розширені пори;
  • • Жирна блискуча шкіра;
  • • Комедони;
  • • «гусячі лапки, зморшки між бровами;
  • • Лущення, сухість;
  • • Обвисання шкіри на шиї, на тілі;
  • • Целюліт.

Але є і ряд інших проблем організму, які пов'язані не тільки з процесом старіння, а й просто зі здоров'ям організму і які старять.

  1. Проблеми з судинами. Це досить поширена проблема, пов'язана із загальним станом здоров'я судин, часто проблема погіршується після вагітності, при тривалій багаторічної навантаженні на ноги.
  2. Варикоз. Вени роздуті, опухлі, зазвичай варикозне розширення вен проявляється на ногах. Варикоз проявляється приблизно у 40% жінок і не тільки псує зовнішній вигляд ніг, але і створює хворобливі відчуття. Це проблему вирішує на початковому етапі внутрішньовенна лазерна терапія, яку навіть не вважають за операцію. При цій процедурі виключені кровотечі, період відновлення - мінімальний. При запущеному стані варізкоза застосовують традиційний хірургічний метод.
  3. Судинні «зірочки» - інша проблема з судинами, також найчастіше проявляється на ногах. Хворобливих відчуттів не викликає, відноситься до косметичних дефектів. Судинні «зірочки» часто носять спадковий характер і проявляються навіть у молодому віці, що доставляє незручність при носінні короткої одягу влітку. Але, оскільки сама проблема не найсерйозніший дефект, то коштів для її усунення чимало - причому це нескладні процедури, з мінімальним відновним періодом і практично безболісні: склеротерапія, лазерна терапія.Розтяжки на шкірі
  4. Стрий. Поширені дрібні білясті щрами на шкірі, які утворюються при розтягуванні дерми - глибокого шкірного шару. Найпоширеніші причини - вагітність і схуднення. Спочатку шкіра розтягувалася при збільшенні маси тіла, потім при немов «опустилася» на колишнє місце. Оскільки повністю повернутися до колишніх розмірів вже розтягнута шкіра не може, залишаються розтяжки. Крім того, в окремих випадках утворення розтяжок відзначено у жінок з грудними імплантами. Також на освіту розтяжок впливають гормони, спадковість, ряд ліків. Найбільша проблема в тому, що щадного способу назавжди і повністю видалити великі розтяжки немає. Можна за допомогою різних процедур зменшити їх, лазером видалити дрібні стрії. Докорінно способом буде пластика живота - коли зайву, обвислу шкіру зрізають разом з розтяжками. Ефективні процедури: лазерна корекція (3-6 сеансів), креми з ретинолом - ущільнюють шкіру, тому зовні рубці наближаються по виду до здорової шкірі.
  5. Волосся. З проблемним станом волосся в даний час часто стикаються і молоді жінки, а з віком вони неминуче стоншуються і слабшають. Жінки, як правило, генетично схильні до облисіння, проте тонкі, слабкі, ламкі волосся істотно старять. Крім того, природний процес випадіння волосся йде постійно, а нові ростуть з віком повільніше. Тому іноді можуть утворюватися цілі прогалини і у жінок. В даному випадку, поліпшити волосся можна за допомогою професійного догляду, індивідуального підбору засобів по догляду, а також впливати на причини: досліджувати гормональний фон, ввести в харчування більше білка, проконсультуватися з фахівцем з приводу прийому вітамінів, і, звичайно - знімати стрес. Існують і косметичні процедури по введенню під шкіру речовин, що сприяють кращому росту волосся. У крайніх випадках можлива трансплантація волосся.

У будь-якому випадку, для збереження молодості потрібно зботіться про себе і періодично проходити омолоджуючі процедури. У центрі Laser Health великий вибір послуг. Якщо ви цікавитеся ін'єкціями краси в Києві, записуйтеся до нас на консультацію.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись