Як позбутися від постакне на обличчі: домашні і центрні процедури

Як позбутися від постакне на обличчі? Напевно це питання мучить багатьох. Адже позбутися від самих прищів це ще півбіди.

Способи позбавлення від постакне

 

Діляться на центрні і домашні. До центрним відносяться всілякі пілінги, маски, різні терапії, а саме:
- Хімічний пілінг - використовуються різні кислоти, які розчиняють ороговілий шар епітелію
- Мікродермабразівная шліфування - проводиться косметологом, метод полягає в подачі під високою швидкістю стерильних мікрокрісталов алюмінію в порошку. Цей метод дозволяє згладити шкіру і позбавитися від дрібних шрамів плям.
- Мікрострумова терапія - мікроструми, що використовуються в даній процедурі прискорюють оновлення епідермісу, а також налагоджують роботу сальних залоз.
- Кріотерапія - полягає у впливі рідкого азоту на шкіру. Метод ефективний при видаленні рубців.
- Мезотерапія - за допомогою мезотерапії шкіра насичується необхідними речовинами і мікроелементами. Під шкіру вводяться спеціальний склади, в які включені різні біологічний добавки, ферменти і вітаміни.
- Лазерна шліфовка - дозволяє позбутися від плям або шрамів через кілька процедур. За допомогою лазерної шліфовки м'яко віддаляється верхній ороговілий шар шкіри.
Косметолог призначає певну кількість сеансів в залежності від стану шкіри.

До домашніх способам позбавлення від постакне так само відносяться маски, скраби на основі кислот і т.д.
Азелаиновая і Саліцилова кислоти є вірними помічниками при позбавленні від плям, що залишилися після прищів. Так само відмінно допомагає перекис водню і пантенол.
Маски на основі бадягі є одним з найбільш ефективних домашніх засобів. Бодяга діє як пілінг і добре відлущує ороговілий шар шкіри.

Рецепт маски з бодягою: потрібно змішати бадягу з водою або борною кислотою і декількома краплями перекису водню. Маску нанести на ділянки шкіри уражені плямами на 15 хвилин, після чого змити водою.
Маски на основі глини так само відмінно справляються з постакне. Найефективнішими глинами вважаються зелена і блакитна.
Так само в боротьбі проти плям використовують всілякі скраби. Зробити їх з легкістю можна в домашніх умовах. Для цього добре підійде залишок від натурального звареної кави, змішаний з гелем для вмивання.
Рубці, як і плями, лікуються довго, але позбутися від них цілком реально. Для цього потрібно систематичний підхід і грамотний догляд за шкірою.
Вам потрібно лише вибрати метод, який підходить вашій шкірі. Якщо шкіра сильно вражена і знаходиться в поганому стані, краще не шкодувати коштів і звернутися до професіоналів.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись