Лазерна епіляція - позбавляємося від ненависних вусиків

Чи може жінка почувати себе впевненою і чарівною, коли над її верхньою губою «красуються» темне волосся? Відповідь очевидна - це неможливо. У гонитві за красою доводиться вдаватися до найнебезпечнішим методам - вищипування, сбривание і навіть вплив гарячим воском. А як же бути з наслідками таких експериментів - порушується структура шкіри, з'являються врослі волоски, епідерміс постійно роздратований. Перспектива не з приємних. Але є метод, який допоможе.

 

Красива шкіра і ніякого волосся

Лазерне видалення волосся на обличчі - це точковий вплив спеціально сфокусованого світлового пучка на цибулину і повне її руйнування. Тканини не страждають від такої процедури саме тому методика не залишає шрамів і рубців на шкірі (як при електроепіляції). Немає подразнень і опіків, відсутній ризик інфікування. А що з больовими відчуттями? Гарна новина для дам - ​​дискомфорт при процедурі мінімальний! Ви відчуєте тільки легке поколювання, а сама процедура проходить дуже швидко - буквально 5-10 хвилин. Лазерна епіляція верхньої губи визнана найбезпечнішим способом позбутися від небажаного волосся. Переваг методика дарує багато:

Помітний результат вже після першого сеансу!

Після повного курсу сеансів (в середньому 8-10) до 90% волосків піде назавжди.

Відсутність наслідків - після процедури буде лише невелике почервоніння, яке вже через 30-40 хвилин безслідно проходить.

Преображення шкіри в зоні епіляції - лазер здатний стимулювати вироблення природного колагену. В епідермісі запускаються обмінні процеси, він виглядає здоровим. Шкіра підтягується, набуває шовковисту структуру і неперевершену гладкість. Заплативши за одну процедуру можна і волосся видалити, і омолодитися.

Інноваційний метод підходить людям з алергією, будь-якої статі і віку. Ефективність, з якою не зрівняються інші методики

Вивчаючи вплив лазера на волоски, було доведено, що він не просто зупиняє ріст волосся, а назавжди його припиняє. Світло руйнує цибулину і подальшій появі рослинності неможливо. Чому багато клінік заявляють нема про 100% ефект? Це - не недолік технології, а фізіологія людини. У стадії активного зростання знаходяться не все волосся, тому «сплячі» неможливо видалити. Як тільки вони «активізуються» - лазер знищить їх на наступних сеансах. Так що через кілька процедур вся рослинність зникне, знадобиться коригування - завжди зможете звернутися до спеціалізованого центру. У таких клініках, як правило, використовують найсучасніший тип лазера (олександритовий), що значно скорочує кількість процедур і підвищує їх ефективність.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись