Інноваційні методи епіляції

Щорічно ринок засобів і послуг з догляду за собою поповнюється за рахунок появи всіляких інноваційних засобів і технологій. Подібна тенденція властива і такий косметологи чеський процедурі як епіляція. Сьогодні ринок пропонує як мінімум 5 видів такого роду процедур, серед них варто виділити біоепіляцію, лазерну епіляцію, фотоепіляції, електроепіляції та ЕЛОС-епіляцію.

Але чим вони відрізняються між собою? Споживачі стикаються з безліччю питань: «Який метод менш болісний?»; «Після якого методу шкіра буде піддана меншому ризику запалення і появи алергічної реакції?»; «Який результат буде найтривалішим?» і так далі, про цих питаннях необхідно розібратися, розклавши кожен метод епіляції по поличках.

Почати варто з биоепиляции, оскільки даний метод користується більшою популярністю завдяки своїй доступності та відносній дешевизні.

Його відмінною рисою є те, що в процесі видалення волосся використовуються компоненти природного походження.

Биоепиляция проводиться за допомогою воску або цукрової пасти. Така процедура безпечна для шкіри і організму в цілому, однак може послужити вогнищем появи алергічної реакції на індивідуальну непереносимість компонентів матеріалів. Проводиться методом механічного виривання волосся. Приблизний проміжок між процедурами складає 1 місяць. Протипоказано при хворобах шкіри і варикозі.

Далі слід розглянути метод лазерної епіляції, при якій зона росту волосся піддається лазерному випромінюванню. Під впливом лазерного променя нагрівається волосся, руйнується фолікул, а разом з ним і живить його посудину. Через 2-3 тижні волосся починає випадати самі. Процедура щодо безболісна і займає небагато часу, проте б'є по кишені, оскільки, щоб домогтися бажаного ефекту, потрібно провести не менше 3-4 сеансів. Даний метод має свої мінуси - він малоефективний для світлих і сивого волосся.

Фотоепіляція є досить ефективним методом в позбавленні від небажаних волосся, але для цього необхідно запастися великим багажем терпіння. Під час процедури цибулини знищуються інтенсивним імпульсивним світлом. Спалах винищує волосся, що знаходяться у фазі росту. Саме цим і складний даний метод, оскільки потрібно правильно визначити фазу, інакше максимального ефекту не досягти. Важливою особливістю методу є те, що волосся повинен бути темнішим тону шкіри, тому для засмаглих блондинок метод малоефективний. Сама процедура проходить без особливих больових відчуттів, оскільки сучасні апарати забезпечуються системою охолодження.

Наступним для розгляду методом є електроепіляція, в ході якої в волосяний фолікул вводиться спеціальна голка, потім дається невеликий розряд струму, в ході чого фолікул руйнується. Після чого волосок без зусиль дістається пінцетом. Метод електроепіляції ефективний на будь-якому типі шкіри і при будь-якій структурі волоса, з якими інші методи епіляції впоратися не можуть. Сама процедура проходить болісно, ​​але ефект не змушує себе чекати.

Е / 10С- епіляція діє на волоски, що знаходяться в стадії росту, за рахунок спрямованості спільних енергій світлового променя і електричного струму. За своєю методикою процедура нагадує фото і лазерну епіляцію. Часто під впливом струму на шкірі залишається невеликий набряк, який спадає протягом доби. Для максимального результату необхідний вагомий контраст між кольором шкіри і волосся. Процедура заборонена після інтенсивного загару, оскільки може викликати пігментацію, по больових відчуттів схожа з фотоепіляцією. Для отримання кращого результату необхідний курс процедур.

Таким чином, кожен з представлених методів епіляції є унікальним за своїм, має як переваги, так і недоліки. Не варто вдаватися в систему проб і помилок, потрібно відповідально підходити до вибору процедури, брати в рахунок всі нюанси і тоді насолоду гладкою шкірою не змусить себе довго чекати.

Щоб позбутися від небажаного волосся ефективно і безпечно, звертайтеся до фахівців центру Laser Health. Ми пропонуємо нашим клієнтам ряд популярних процедур на сучасному обладнанні:

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись