Процедури омолодження: всі «за» і «проти»

Кожна жінка прагне до гарної зовнішності і мріє про магічний перетворенні в красуню. Сучасній медицині це під силу. Але щоб не перетворитися в ляльку з нерухомою мімікою варто обміркувати всі за і проти.

Ін'єкції гіалуронової кислоти. Плюси: замінюють операції по контурній пластиці, допомагають з корекцією горбинки на носі, в доданні чіткості вилицях і чуттєвості і об'єму губ. Усувають сухість і глибокі зморшки.
Мінуси: гіалуронова кислота притягує до себе воду. Неправильно підібраний обсяг вколюють препарату, може спровокувати набряк, на значний термін. З цієї причини, необхідно дуже ретельно підбирати фахівця. До того ж, завжди потрібно перевіряти препарат на сертифікат. Його вколюють підшкірно, тому слід з підозрою ставитися до маловивчених філерам і вибирати тільки марки, які користуються популярністю і давно відомі. У центрі Laser Health кваліфіковані лікарі проводять французькі ін'єкції краси перевіреним препаратом.

Мезотерапія. Плюси: суть процедури полягає у веденні спеціально підібраних коктейлів за допомогою голок, вони травмують шкіру, і тим самим, провокують прискорену регенерацію клітин і омолоджуючий ефект.
Мінуси: найголовнішим фактором проти процедури є алергія. Склади коктейлів дуже різноманітні, і виявити алерген досить складно. Тому рекомендуються склади, в яких присутні не більше декількох інгредієнтів. Застосовувати при алергії на білок або порушеннях роботи печінки небезпечно!

Плазмоліфтінг. Плюси: власна кров може повернути колишню красу. Косметолог проводить забір крові клієнта і поміщає в спеціальний апарат, в ньому відділяється плазма, багата тромбоцитами. Заново введені під шкіру вони стоять на сторожі міцних судин, пружної шкіри без зморшок і сприяють виробленню колагену.
Мінуси: процедура призводить до синців і набряків. Часті простудні захворювання або погана згортання крові привід відмовитися від процедури.

 

Кріоліфтінг

Плюси: це своєрідне лікування холодом з попереднім нанесенням на шкіру вітамінного складу. Температурний вплив прискорює проникнення поживних речовин. А холод, сам по собі, може усунути набряк. Кріоліфтінг, процедура, при якій, омолоджуючий ефект помітний відразу. Тому косметологи рекомендують застосовувати її перед важливим заходом.
Мінуси: він безсилий перед сильними віковими змінами. Не підходить людям з алергією на холод і крихкими судинами.

Мікрострумова терапія

Плюси: вплив низькочастотного струму здатне впоратися зі зморшками і набряками.
Мінуси: на сильно вікової і в'ялою шкірі не дає ефекту. До протипоказань відноситься присутність заліза на тілі, наприклад, металеві коронки в зубах. Також може спровокувати аритмію.

Лазерне омолодження обличчя

Плюси: регенерує і зміцнює шкірний покрив, покращує синтез колагену. Надає ефект можна порівняти з пластичною операцією.
Мінуси: має ряд обмежень. Запальні процеси в організмі, вагітність і лактація, коливання цукру в крові здатні привести до ускладнень.
Як видно косметологія може запропонувати цілий ряд послуг, що знаходяться на сторожі жіночої краси. Але не всі вони повністю безпечні, тому слід добре подумати і впевнитись у відсутності протипоказань, перш ніж до них приступати.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись