Готуємо ніжки до літа

Скоро літо, а це значить, що ваші ніжки повинні бути готові до пляжного сезону. Тому, щоб не втрачати часу, починати готуватися потрібно вже зараз. Особливо, якщо взимку ви постійно забували про педикюр.

Отже, що необхідно зробити, щоб не було соромно оголити ноги від самих стегон до п'ят? З якими проблемами може зіткнутися дівчина?

  • Зайве волосся

Від небажаного волосся необхідно рятувати не тільки влітку, а й цілий рік - в першу чергу для себе. Але, якщо проблема зайвого волосся для вас на даний момент актуальна, для літніх місяців краще скористатися професійною лазерною епіляцією ніг в Києві.

  • Нігті і ступні

Якщо ви за зиму рідко робили педикюр, або зовсім його не робити, необхідно терміново надолужувати згаяне. Як швидко відновити красу ступень? Раз, або краще два рази в тиждень корисно робити ванночки, що складаються з теплої води і декількох ложок перекису. Після того, як стопи отмокнуть в теплій воді, потріть їх ретельно пемзою. Ви побачите, скільки за зиму на п'ятах накопичилося грубої шкіри, якої звичайним миттям не змити.

Не можна огрубілу шкіру знімати верстатом! Таким чином ви зробите шкіру чутливою, і вона ще швидше потріскається.

Після ванночки зробіть маску для ніг, а після на суху шкіру нанесіть жирний живильний крем. Одягніть шкарпетки з дихаючого матеріалу і не знімайте їх до ранку - такі ванночки корисно робити ввечері, щоб ноги в цей час відпочивали і відновлювалися.

Ближче до сезону відритих босоніжок зробіть професійний педикюр.

 

  • Ноги

Вони давно не дихали свіжим теплим повітрям, оскільки швидше за все ви і вночі «берегли» їх під теплою піжамою. Що потрібно зробити? Освіжити шкіру перед майбутнім річним засмагою, щоб він добре взявся. Для цього потрібно ретельно проскрабіровать шкіру, і бажано це зробити кавовою гущею. Просто не виливайте гущу після того, як вип'єте кави, а під час вечірнього прийняття душу нанесіть її на ноги і акуратно потріть. Після душа підживити шкіру легким кремом.

Ось як легко і просто підготувати ноги до літа, навіть якщо взимку ви абсолютно ними не займалися. Якщо у вас в запасі є хоча б пару тижнів, то ви встигнете привести їх у відмінний стан.

Онлайн-запись

Услуги

Онлайн-запись